Plafonds laten spuiten met latex

Een plafond spuiten doen wij dagelijks, het is onze specialiteit! Met de nieuwste apparatuur en ervaren latexspuiters zorgen wij ervoor dat uw plafond er weer strak uitziet!

Tip! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en profiteer van de meest gunstige prijzen!

Bereken hier de beste prijs

  • U ontvangt de meest eerlijke prijs


Waar kunnen wij mee helpen?

Uw mooi glad gestucte plafonds spuiten wij met de uiterste zorg zodat het plafond volledig egaal en glad is. Het maakt niet uit of het gaat om nieuw of bestaand stucwerk. Wij brengen de latex onder hoge druk aan en zonder het toevoegen van extra lucht. Doordat wij het overlappend aanbrengen zijn strepen en banen verleden tijd! Door te spuiten gaat het sneller dan het gebruik van een roller. Hierdoor kunnen wij snel opleveren.

  • Streep- & baanvrij
  • Direct een strak resultaat
  • Alles heel secuur afdekkenOfferte aanvragen

Latex spuiten

Met een speciale spuitmachine kunnen wij heel snel wanden en plafonds voorzien van latexverf. Wij zijn gespecialiseerd in het strak aanbrengen van de verf wat ook nog eens een heel stuk goedkoper is dan schilderen met een roller. Wij werken in de omgeving Zuid Holland en adviseren u graag op locatie in een persoonlijk vrijblijvend gesprek.  

Beloften van West Latex Spuiters

Beloftes, die komen wij na!

Afspraak is afspraak

Bij West Latex Spuitwerk weten wij als geen ander dat een strakke planning belangrijk is! Wij zijn weg voordat je het in de gaten hebt en laten de muren strak achter!

Niet tevreden?

Wij kunnen het niet voorstellen maar bent u niet tevreden met het resultaat, dan lossen wij dat op!

Top kwaliteit

Onze professionele spuiters werken uitsluitend met topmerken. Zo is de latex reinigbaar, milieuvriendelijk en biedt de beste dekking!

Weer een fris plafond?

Uw plafond verdient een frisse laag latex, vraag vandaag nog een offerte aan!Offerte aanvragen

Uw specialist in latex spuitwerk in omgeving Zuid Holland

Al meer dan 10 jaar zit Michel Snijder in het vak. Samen met een netwerk aan vakmensen kunnen zij een grote regio voorzien van de service en kwaliteit zoals het hoort te zijn. 

West Latexspuitwerk kan snel schakelen om op korte termijn latex te spuiten. Voor grote of kleine klussen kunt u gerust contact opnemen met Michel. Het maakt niet uit of het om een nieuwbouw of renovatiewoning betreft.

Voor meer informatie of prijzen, neem contact met ons op. U kunt geheel kosteloos prijsindicatie bij ons aanvragen. Tevens komen wij bij u langs om een exacte offerte te maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.Offerte aanvragen


wilko van drunick
wilko van drunick
15/12/2021
Goos de Ruiter
Goos de Ruiter
01/12/2021
Zeer deskundig en houdt zich aan de afspraken. Aanrader voor vele klussen.