Offerte aanvragen

Vraag hieronder een offerte aan door het contactformulier in te vullen. Liever direct contact? Dat kan! Stuur ons gerust een bericht via WhatsApp.

Klus aanmelden

Waarom West Latex Spuitwerk

Deze mensen gingen je voor!

“Onze nieuwbouwwoning laten spuiten
Zeer snelle reactie, flexibel, zeer goed resultaat. Heel erg tevreden!” – Manon

“Hier is een vakman aan het werk, gewoon boeken deze man!” – Cees de Wijer

“Hi Michel, het ziet er weer top uit! ” – Henk

“Echt super werk geleverd in totaal 200m2 muren en plafonds wit gespoten super strak en nog kleurtje op 2 muren gerold. Wij hadden het zelf zo nooit voor elkaar gekregen.” – Peter

“Nadat andere klussers op werkspot door omstandigheden het hadden laten afweten heb ik contact opgenomen met Westlatexspuitwerk. Ze kwam dezelfde dag nog kijken en alles opmeten. Ze is de meest eerlijke klusser die ik ben tegengekomen. Alles werd netjes afgeplakt en de dag daarna gespoten. Wil je iemand die eerlijk is en supermooi werk levert! Wij raden iedereen dit bedrijf aan” – Linda

Beloften van West Latex Spuiters

Beloftes, die komen wij na!

Afspraak is afspraak

Bij West Latex Spuitwerk weten wij als geen ander dat een strakke planning belangrijk is! Wij zijn weg voordat je het in de gaten hebt en laten de muren strak achter!

Niet tevreden?

Wij kunnen het niet voorstellen maar bent u niet tevreden met het resultaat, dan lossen wij dat op!

Top kwaliteit

Onze professionele spuiters werken uitsluitend met topmerken. Zo is de latex reinigbaar, milieuvriendelijk en biedt de beste dekking!