Muren laten spuiten met latex

Het spuiten van latex muurverf op muren door West Latexspuitwerk bespaart u een hoop tijd en geld. Doordat het spuiten van latex tot 40% goedkoper is! Geen banen en aanzetten zichtbaar doordat wij geen rollers gebruiken.

Tip! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan en profiteer van de meest gunstige prijzen!

Bereken hier de beste prijs

Waar kunnen wij mee helpen?

Zijn uw muren toe aan een nieuwe laag verf? Laat dan uw muren vakkundig spuiten en behandelen door West Latex Spuitwerk. Met meer dan 10 jaar ervaring zijn wij één van de meest gerenommeerde latex spuit bedrijven in Zuid Holland. Wij geloven in onze methode en zorgen dat de kwaliteit aan alle verwachtingen zal voldoen!

Latex spuiten

Met een speciale spuitmachine kunnen wij heel snel wanden en plafonds voorzien van latexverf. Wij zijn gespecialiseerd in het strak aanbrengen van de verf wat ook nog eens een heel stuk goedkoper is dan schilderen met een roller. Wij werken in de omgeving Zuid Holland en adviseren u graag op locatie in een persoonlijk vrijblijvend gesprek. 

Beloften van West Latex Spuiters

Beloftes, die komen wij na!

Afspraak is afspraak

Bij West Latex Spuitwerk weten wij als geen ander dat een strakke planning belangrijk is! Wij zijn weg voordat je het in de gaten hebt en laten de muren strak achter!

Niet tevreden?

Wij kunnen het niet voorstellen maar bent u niet tevreden met het resultaat, dan lossen wij dat op!

Top kwaliteit

Onze professionele spuiters werken uitsluitend met topmerken. Zo is de latex reinigbaar, milieuvriendelijk en biedt de beste dekking!

Weer frisse muren?

Geef uw muren de aandacht die zij verdienen.

Uw specialist in latex spuitwerk in omgeving Zuid Holland

Samen met een netwerk aan vakmensen kunnen zij een grote regio voorzien van de service en kwaliteit zoals het hoort te zijn. 

West Latexspuitwerk kan snel schakelen om op korte termijn latex te spuiten. Voor grote of kleine klussen kunt u gerust contact opnemen met Michel. Het maakt niet uit of het om een nieuwbouw of renovatiewoning betreft.

Voor meer informatie of prijzen, neem contact met ons op. U kunt geheel kosteloos prijsindicatie bij ons aanvragen. Tevens komen wij bij u langs om een exacte offerte te maken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

wilko van drunick
wilko van drunick
15/12/2021
Goos de Ruiter
Goos de Ruiter
01/12/2021
Zeer deskundig en houdt zich aan de afspraken. Aanrader voor vele klussen.